Schoolkrant de Bel zoekt nieuwe leden!

Ben jij goed in schrijven, fotograferen of tekenen? Of ben je op een andere manier creatief en nieuwsgierig? Dan is de schoolkrant wat voor jou! Vrijdag 25 november in de kleine pauze(10.10-10.30 én 11.00-11.20) is er een open vergadering in de teamruimte tussen C14 en C15. Hier kun je zien hoe onze vergaderingen eruit zien en we geven je verdere informatie. Voor vragen en meer informatie kun je 131160@edu.singelland.nl mailen.
Tot dan!

PWS-middag woensdag 22 november

Deze PWS-werkmiddag start om 13:30u. Maak goede afspraken met je groepje en je begeleider over wat jullie gaan doen. Deze middag werk je in de mediatheek of buiten school i.v.m. andere activiteiten op school. 
Veel succes!
Marja Bosveld en Michelle Mollema

Skateboard Workshop

Wil je de uitdaging, lol en vrijheid van skateboarden ervaren, dan is dit iets voor jou! Je leert in deze twee uur durende workshop jezelf uitdagen, vallen en opstaan en ontwikkelt skills in je eigen tempo. Dit alles onder de professionele begeleiding van een instructeur van  Skatedays.

Datum: maandag 4 december 2023
Plaats: gymzaal 1 en 2
Tijd: 13:15-15:15 uur 


Meenemen: dichte, platte schoenen en gemakkelijk zittende (sport)kleding.
Opgave via deze link. We werken met een vol is vol systeem. Mocht de workshop vol zitten, dan kun je een mailtje sturen naar j.geertsma@singelland.nl om op de reservelijst geplaatst te worden. 

PWS-enquête

  • Klik hier om de pws-enquête over Fascinering voor seriemoordenaars in te vullen.
  • Klik hier om de pws-enquête over Met pin of contant betalen in te vullen.
  • Klik hier om de pws-enquête over Chattaal in te vullen.

PWS-dag vrijdag 10 november

Alle examenleerlingen hebben vrijdag aanstaande tijd om aan het PWS te werken. Overleg goed met je groepje en begeleider hoe jullie de tijd nuttig gaan besteden. Zie voor meer informatie jullie schoolmail.
Veel succes!
Michelle Mollema en Marja Bosveld